Leerlingenraad - even voorstellen

Mijn naam is Lorik
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 6A
Mijn hobby's zijn: voetballen en buiten spelen
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik dan nieuwe ideeën kan inbrengen.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: dat elke groep een keer een thema kan bedenken voor een project voor de hele school.

Mijn naam is Kiki
Ik ben 10 jaar oud.
Ik zit in groep 6B.
Mijn hobbys zijn handballen, knuffelen met mijn honden en knutselen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat er leuke kinderen in zitten en bij een lieve juf.
Ik wil graag goed zijn voor onze school. Groetjes Kiki.

Mijn naam is Nadine
Ik ben 11 jaar oud
Ik zit in groep 6
Mijn hobby is handbal.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat je mee mag bedenken over de school.
Ik zou graag het voglende willen inbrengen in de leerlingenraad: Nieuwe dingen op het schoolplein, zoals spelletjes van vroeger.

Mijn naam is Tijn
Ik ben 11 jaar oud
Ik zit in groep 7
Mijn hobby´s zijn buiten spelen, atletiek, zeilen en gamen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het heel graag mee wil beslissen.

Mijn naam is Jayden
Ik ben 12 jaar oud
Ik zit in groep 8
Mijn hobby’s zijn voetballen en knutselen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het leuk vind om mijn mening te zeggen.
Ik zou graag de volgende ideeën willen inbrengen in de leerlingenraad: onze school nog
sportiever maken, leuker leren en meer activiteiten.

Mijn naam is Zoilaynis
Mijn naam is Zoilaynis.
Ik ben 12 jaar oud en ik zit in groep 8.
Mijn hobby's zijn: dansen, zingen en acteren.
Waarom zit ik eigenlijk in de leerlingenraad? Ik vind het leuk om met een groepje kinderen ideeën te bedenken voor onze school

Mijn naam is Sem
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 5
Mijn hobby's zijn: gamen, voetballen en buitenspelen.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat ik het leuk vind om te vergaderen.?

Mijn naam is Alysha
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 5
Mijn hobby's zijn: knutselen met pulp en buiten spelen.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat ik vergaderen echt heel leuk vind. En ik vind het leuk om ideeën met elkaar te bedenken en te praten. ?

More in this category: « Nieuwsbrieven Schoolplein »