Leerlingenraad - even voorstellen

Mijn naam is Lorik
Ik ben 8 jaar oud
Ik zit in groep 5A
Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het nieuws dan als eerste te horen krijg.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: een nieuwe ‘style’ voor de schoolfoto.

Mijn naam is Kiki
Ik ben 8 jaar oud
Ik zit in groep 5B
Mijn hobby’s zijn turnen, knuffelen, stoeien, knutselen en op de Ipad.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat er leuke kinderen in zitten en om bij mijn eigen juf te zijn.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: dat iedereen gezond eten meeneemt naar school.

Mijn naam is Nadine
Ik ben 11 jaar oud
Ik zit in groep 6
Mijn hobby is handbal.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat je mee mag bedenken over de school.
Ik zou graag het voglende willen inbrengen in de leerlingenraad: Nieuwe dingen op het schoolplein, zoals spelletjes van vroeger.

Mijn naam is Tijn
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 6
Mijn hobby’s zijn buiten spelen, atletiek en gamen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het graag wil proberen.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: één keer per twee maanden naar het zwembad.

Mijn naam is Jayden
Ik ben 12 jaar oud
Ik zit in groep 8
Mijn hobby’s zijn voetballen en knutselen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het leuk vind om mijn mening te zeggen.
Ik zou graag de volgende ideeën willen inbrengen in de leerlingenraad: onze school nog
sportiever maken, leuker leren en meer activiteiten.

Mijn naam is Zoilaynis
Ik ben 10 jaar oud.
Ik zit in groep 7.
Mijn hobby's zijn zingen en dansen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het fijn vind om mijn mening te geven.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad:
-Een grote blauwe doos en daarin een kado voor juf denise

Mijn naam is Sem
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 5
Mijn hobby's zijn: gamen, voetballen en buitenspelen.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat ik het leuk vind om te vergaderen.?

Mijn naam is Alysha
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 5
Mijn hobby's zijn: knutselen met pulp en buiten spelen.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten, omdat ik vergaderen echt heel leuk vind. En ik vind het leuk om ideeën met elkaar te bedenken en te praten. ?

More in this category: « Nieuwsbrieven Schoolplein »